اسانس نعناع فلفلی
بازرگانی امید وارد کننده و فروشنده اسانس نعناع فلفلی خوراکی با کیفیت می باشد.برای اطلاعات فنی و خرید این محصول در خدمت شما می باشیم.
اسانس نعناع فلفلی mantha piperita جزو اسانس های پرکاربرد در تولیدات محصولان کارخانجات داروسازی و خوراکی و همچنین آرایشی جزو مواد اولیه اساسی می باشد.
این گیاه ابتدا در ناحیه مدیترانه کشت گردید و بعد از آن در آسیا و انگلیس در فرن هفده ابتدا مورد بررسی و مصرف قرار گرفت.
این گیاه بطور ساقه چهار گوش بخاطر وجود آنتوسیانین رنگ بنفش دارد .
در کشور ما در اکثر نقاط قابلیت کشت این گیاه را دارد ولی بیشتر نواحی آب و هوای معتدل محصول بهتری تولید دارند
عتصر بسیار مفید و اساسی برای رشد آب به مقدار زیاد نیاز دارد.
مواد تشکیل دهنده اسانس نعناع فلفلی خوراکی
این اسانس خوراکی حدود 20 نوع مواد اولیه هست که از جمله
روغن های فرار : منتول ،متیل استات ، منتون ، منتئفئران ، پولگون ، لیمونن ، سینئول ، آلوزن
فلاونوییدها :روئین ، متوزید
کاروتن : بیتین ، کولین ، تانن
خواص دارویی
این اسانس بعنوان ضد استفراغ ، ضد تب ، ضد درد ، ضد اسهال ، ضد اسپاسم ، بهبود التهابات روده و باد شکن ، آرام بخش می باشد.
این ماده ضد باکتری می باشد و خاصیت آنتی اکسیدان و صد التهابی هست.
در طب سنتی ایران این گیاه بعنوان ارزش غذایی طبیعت گرم و خشک دارد و در ناحیه های که خشک می باشند عطر و طعم تند تری دارند و این ماده مانند پونه خواص مفید و مشترکی دارند
کاربرد اسانس نعناع فلفلی خوراکی در محصولات خوراکی و غذایی
این اسانس مفید در محصولات کارخانه هایی مانند لبنیات مثل دوغ و ماست ، دسر ، آدامس ، کیک ، شیرینی ، شکلات ، نوشیدنی ها مختلف و خیلی از محصولات بعنوان عطر و طعم مصرف می گردد.
فرمول و مواد اولیه
نحوه تولید در کارخانه