اسانس انبه خوراکی
بازرگانی امبد با واردات و فروش اسانس انبه خوراکی برای کارخانجات صنایع غذایی با کیفیت و قیمت در این امرگام موثری برداشته و در خدمت شما برای اطلاعات فنی و خرید می باشد.
اسانس انبه خوراکی مایع و اسانس انبه خوراکی پودری بعنوان جایگزین طعم و مزه این میوه در محصولات تولید شده خوراکی و غذایی بعنوان مواد اولیه مصرف می شود.
موارد مصرف و کاربرد اسانس انبه خوراکی
طعم و مزه انبه در خیلی ازمحصولات تولید شده با اسانس انبه خوراکی جایگزین شده و در تولیداتی مانند آب میوه ، مربا ، ژله ، شکلات وشیرین ، کیک و کلوچه ، سس ، آدامس ، دراژه ، دسر و موارد بسیاری دیگر جایگرین می شود.
ارزش غذایی اسانس انبه
انبه در مناطق گرمسیر ابتدا در هند کشت شد و بعد از آن ایران و پرتقال آن را به کشورهای دیگر گسترش دادند و امروزه بیشتر در هند ، برزیل ، پاکستان ، بنگلادش ، تایلند ، اندونزی و مصر بیشتر زیر کشت می باشد .
هندبیشترین تولید کننده این میوه مفید از ابتدا تا سال 2016 را داشته هست ولی کشور مکزیک در سال های اخیر سهم زیادی از تولید این محصول و صادرات آن به بقیه کشورها را داشته هست.
در کشور ما ایران نیز در سال های اخیر در جنوب کشور کشت و تولید با کیفیت این ماده غذایی مورد توجه قرار گرفته و مورد مصرف داخلی داشته هست.
فواید مصرف اسانس انبه
این میوه دارای ویتامین A و C بوده که برای بدن انسان نیاز و مفید می باشد و بخاطر خواص خیلی مهم واساسی آن بعنوان میوع پرطرفدار و گران قمیت درسبد جهانی غذا می باشد.
بخاطر پتاسیم موجود در این محصول از عنصرهای مفید برای قلب و عروش و گردش خون و کارکرد بهتر آن شود.
منبع خوب از آهن می باشد و برای بدن مفید می باشد همچنبن برای کلیه و جلوگیری از سنگ کلیه موثر می باشد.
این میوه بتاکاروتن خوبی تولید می کند که باعث تولید ویتامین A که بسیار مهم بخصوص برای بینایی می باشد.
برای طراوت و تازگی پوست و مو نیر می تواند تاثیر گدار باشد.
فرمول و مواد اولیه
نحوه تولید در کارخانه