اسانس زعفران خوراکی
بازرگانی امید واردات و فروش اسانس زعفران خوراکی پودری و اسانس رعفران خوراکی مایع برای تولید کنندگان کارخانجات صنایع غذایی با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت فروش در خدمت شما هستیم.
نقش اسانس زعفران خوراکی
زعفران از گذشته بخاطر عطر و طعم خاص و بسیار مطبوع برای انسان ها بسار پر مصرف و با ارزش و گران می باشد و باعث عطر و و طعم مناسبی در محصولات تولید شده در کاخانه های صنایع غذایی و در غذاهای پخته شده در رستوران ها و منازل مصرف می شود.
این اسانس خوراکی مایع در محصولاتی که در حالت پخت با دمای بالا می تواند خاصیت خود را بهتر از پودری حفظ کند و عطر و طعم مطبوعی در محصول ایجاد کند.
اسانس خوراکی زعفران پودری در محصولات پودری مانند قنادی بسیار رونق دارد و بعنوان اسانس پایه و اساسی در بیستر کیک و کلوچه ها مصرف می شود.
شیمی اسانس زعفران
اسانس زعفران دارای طعم و عطر بسیار دلپذیر می باشد و این ماده دارای ویتامین های مختلف می باشد و شیرین کننده هایی مانند گلوکز و فروکتوز و دکسترین می باشد.
طعم اسانس زعفران
این طعم وابسته به گلکوزیدی و بدون رنگ با نام پیکروکروسین picrocrocine می باشد و تجزیه ماده فرار بهمراه گلوکز می باشد.
عطر اسانس زعفران
عطر و بو ارتباط به روغن هایی فرار دارد.این ماده براحتی اکسیژن جذب می کند و به رنگ قهوه ای کم کم می شود و عطر آن وابستگی زیادی به آلدئید (سافرانال ) دارد و بعد از تجزیه پذیری گلیکوزیدها هست و برای پایداری روغن فرار با الکل رقیق می شود و با اضافه کردن سایر اسانس ها رایحه مطبوع خود را ایجاد می کند.
کاربرد اسانس زعفران خوراکی
اسانس زعفران خوراکی در نوشیدنی ، چای ، کیک و کلوچه ، بیسکوییت ، قنادی ، شکلات و دیگر محصولات بسیار پر مصرف هست.
فرمول و مواد اولیه
نحوه تولید در کارخانه