اسانس انبه خوراکی
بازرگانی امبد با واردات و فروش اسانس انبه خوراکی برای کارخانجات صنایع غذایی با کیفیت و قیمت مناسب در این امرگام موثری برداشته و در خدمت شما می باشد.

اسانس انبه خوراکی

بازرگانی امبد  با واردات و فروش اسانس انبه خوراکی برای کارخانجات صنایع غذایی با کیفیت و قیمت در این امرگام موثری برداشته و در خدمت شما برای اطلاعات فنی و خرید می باشد.

اسانس انبه خوراکی مایع و اسانس انبه خوراکی پودری بعنوان جایگزین طعم و مزه این میوه در محصولات تولید شده خوراکی و غذایی بعنوان مواد اولیه مصرف می شود.

موارد مصرف و کاربرد اسانس انبه خوراکی

طعم و مزه انبه در خیلی ازمحصولات تولید شده با اسانس انبه خوراکی جایگزین شده و در تولیداتی مانند آب میوه ، مربا ، ژله ، شکلات وشیرین ، کیک و کلوچه ، سس ، آدامس ، دراژه ، دسر و موارد بسیاری دیگر جایگرین می شود.

ارزش غذایی اسانس انبه

انبه در مناطق گرمسیر ابتدا در هند کشت شد و بعد از آن ایران و پرتقال  آن را به کشورهای دیگر گسترش دادند و امروزه بیشتر در هند ،  برزیل ،  پاکستان ، بنگلادش ، تایلند ، اندونزی و مصر بیشتر زیر کشت می باشد .

هندبیشترین تولید کننده این میوه مفید از ابتدا تا سال 2016 را داشته هست ولی کشور مکزیک در سال های  اخیر سهم زیادی از تولید این محصول و صادرات آن به بقیه کشورها را داشته هست.

در کشور ما ایران نیز در سال های اخیر در جنوب کشور کشت و تولید با کیفیت این ماده غذایی مورد توجه قرار گرفته و مورد مصرف داخلی داشته هست.

فواید مصرف اسانس انبه

این میوه دارای ویتامین A و C بوده که برای بدن انسان نیاز و مفید می باشد و بخاطر خواص خیلی مهم واساسی آن بعنوان میوع پرطرفدار و گران قمیت درسبد جهانی غذا می باشد.

بخاطر پتاسیم موجود در این محصول از عنصرهای مفید برای قلب و عروش و گردش خون و کارکرد بهتر آن شود.

منبع خوب از آهن می باشد و برای بدن مفید می باشد همچنبن برای کلیه و جلوگیری از سنگ کلیه موثر می باشد.

این میوه بتاکاروتن خوبی تولید می کند که باعث تولید ویتامین A که بسیار مهم بخصوص برای بینایی می باشد.

برای طراوت و تازگی پوست و مو نیر می تواند تاثیر گدار باشد.

فرمول و مواد اولیه
نحوه تولید در کارخانه