آلژینات سدیم
آلژینات سدیم خوراکی توسط بازرگانی امید وارد شده کجهت اطلاع بیشتر فروش و خرید این کالا با کارشناسان فروش می توانید تماس بگیرید

آلژینات سدیم

آلژینات سدیم خوراکی توسط بازرگانی امید وارد شده جهت اطلاع بیشتر فروش و خرید این کالا با می توانید با ما  تماس بگیرید.

آلژینات سدیم یک پلی ساکارید خطی و یک کوپلیمر که از جلبک دریایی قهوه ای تهیه می شود.آلژینات سدیم یک بیوپلیمر ارزان در دسترس می باشد که بدلیل داشتن خواصی چون تجزیه پذیری زیستی خصوصیات هیدروفیلیکی ، حساسیت به PH  و ماهیت طبیعی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.آلژینات سدیم در آب محلول است  و بر اثر حل  شدن یک مایع با ویسکوزیته بالا بدست می آید .

آلژینات سدیم توانایی بالایی در تشکیل فیلم امکان استفاده از آن را بعنوان یک پوشش غذایی مناسب فراهم آورده  است که البته حضور و همراهی ترکیبات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی زمینه افزایش خواص نگهداری آنرا ایجاد می کنند.بطور کلی ترکیبات ضد میکروبی موجود در مواد غذایی می توانند عمر ماندگاری آنها را افزایش دهند.

در اشل صنعتی ژل های آلژینات  سدیم بدلیل داشتن خواصی چون ویسکوز بودن ، خاصیت تثبیت مواد تونایی حفظ آب مورد استفاده بوده اند.همچنین در سال های اخیر برای کاربردهای بیوتکنولوژی ، پزشکی ، دارویی  و مخصوصا  صنایع غذایی مورد استفاده بوده است.نمک سدیم آلژینات بیشتر از آلژینات خالی استفاده می شود چرا که آلژینات اسیدی برای بافت ها و سلول ها مضر است. از آنجا که هیدروژل سدیم آلژینات در دما و PH  پایین ایجاد می شود از این رو برای استفاده مولکول هایی مانند پروتئین ونوکلوئیک اسید و حتی سلول های زنده مناسب است.ژل های آلژینات در حضور کاتیون های کی لیت مانند سیترات ، لاکتات ، فسفات ، تارتارات و کاتیون های سدیم و پتاسیم که در اکثر مایعات بیوتکنولوژی حضور دارد ناپایدار است.به منظور جلوگیری از تورم بیش از حد ژل های آلژینات ، پلیمرهایی چون کیتوسان ، پلی آلژینات به ژل کلسیم اضافه می شود.

این محصول قابلیت تشکیل ژل ، افزایش استحکام بافت ها ، پایدار کنندگی ، قابلیت تشکیل فیلم دارد.وقتی یک لایه نازک از ژل یا محلول آلژینات سدیم  خشک شود منجر به شکل گیری فیلم یا پوشش می گردد که این فیلم ها می توانند باعث حفظ ظرفیت نگهداری آب ، محافظت از فساد میکروبی ، مقاومت در برابر اکسیداسیون و … گردند.

این کالا یک پلی ساکارید طبیعی است که از 30 تا 60 درصد جلبکهای قهوه ای (بر اساس وزن خشک) تشکیل شده است. آلژینات دارای خواص فیبر غذایی است.

آلژینات سدیم یا اسید آلژینیک معمولا در جلبک دریایی به عنوان “ساختمان ژله” پس از ترکیب با مواد معدنی از آب دریا تجمع می یابد. این ژلها سلولهای جلبک دریایی را پر می کنند. جلبک دریایی که در اقیانوس رشد می کند، نتیجه انعطاف پذیری است که این اجسام ژله، به عنوان مثال، آلژینات ها، ساختار را به جلبک دریایی ارائه می کنند.

این محصول ماده است که از طرف اداره غذا و داروی آمریکا به عنوان ماده ای امن شناخته شده است. در تولید، آلژینات سدیم از جلبکهای قهوه ای استخراج شده و نمک سدیم اسید آلژینیک استفاده می شود. این ماده بسیار چسبناک است و اغلب به عنوان یک امولسیفایر و عامل ژله ای استفاده می شود. این خواص سدیم آلژینات سبب شده تا انواع استفاده ها از آن در بسیاری از صنایع صورت پذیرد.

هنگامی که آلژینات سدیم به رنگ اضافه می شود، ضخامت هر دو ماده افزایش می یابد. این در هنگام تلاش برای اصلاح یکپارچگی یک محصول بدون تغییر رنگ آن مفید است. پائولا E. Burch، Ph.D.، توصیه می کند که اضافه کردن آین محصول  به رنگ باید به آرامی انجام گیرد.این ماده اگر به دلیل ماهیت ژلاتینی آن به سرعت به آب اضافه شود توانایی چسباندن دارد. برای کاهش انقباض، آلژینات سدیم را به آرامی اضافه کنید، با هم زدن یا مخلوط کردن روز قبل در مخلوط کن.ان را مصرف کنید.

کاربرد  آلژینات سدیم

در سال 2007، Science Careers مقاله ای درباره چگونگی پخت و پز خاویار سرخپوستان اسپانیا با مخلوط کردن آلژینات سدیم و آب میوه به محلول کلسیم منتشر کرد. هنگامی که مخلوط در مقادیر مناسب قبل از افزودن به محلول کلسیم تهیه شود، این ماده در فرم مایع یافت می شود. هنگامی که از طریق یک سرنگ جدا می شود، محلول کلسیم رقیق می شود، مایع یک پوشش ژلاتین را تشکیل می دهد و شبیه خاویار می شود.

سدیم آلژینات در آب حل می شود ، حلالیت آن به سه فاکتور بستگی دارد که عبارتند از  PH محلول ، قدرت یونی ، حضور یا عدم حضور کاتیون های دو ظرفیتی می باشد.

برای حل شدن محصول  در آب ، باید PH محلول از یک مقدار مشخص بالاتر باشد تا کربوکسینات د-پروتئینه باشد.تغییر قدرت یونی محلول بر خواص محلول پلیمری از جمله ترکیب پلیمر ، انتشار زنجیره ها ، ویسکوزیته و در نتیجه حلالیت آن تاثیرگزار است از آنجایی که کاتیون دو ظرفیتی باعث تشکیل ژل آلژینات می شود ، در نتیجه برا ی حل شدن آلژینات ، ضروری است که محلول فاقد یون های مذکور باشد.

ان کالا  از جلبک های دریایی در آب کشت می شود.این صمغ نقش زل دهنده و پایدار کننده و امولسیفایر بر عهده دارد و در مجاورت پروتئین ها ، چربی و فیبر ها جایگزین چربی در تولیدات کم چرب کارخانجات صنایع غذایی مصرف می گردد.

تولید آلژینات سدیم

این صمغ  ازجلبک های مرطوب و خشک  که آسیاب می گردد و شسته می شود  بدست می آید و بعد از آن آلژینیک اسید داخل محلول حاوی الکل مانند سیدم کربنات یا سدیم هیدروکسید برای تولید سدیم آلژینات محلول در آب خنثی می شود و در مرحله بعد با اضافه کردن الکل ، کلرید کلسیم رسویب می کند و خشک شده و در مرحله آخر آسیاب می گردد.

این صمغ در آب سرد هم به سهولت حل می شود و در حلال های آلی حل نمی گردد و بین 200 تا 300 برابر وزن خود می تواند آب جذب کند.

خاصیت این ماده تولید کردن ژل قوی با یون های فلزی دو ظرفیت ( کلسیم ، استرانسیوم و باریم) و آلومینیوم می باشد. دارای گروه های آنیونی و کاتیونی هست . تشکیل ژل با پیوند درون مولکولی بیم کربوکسیلیک اسید در ستون پلیمر و کاتیون موجود بصورت عمده از محلول های آبی آلژینات برای ساخت حامل برای رهایی پایدار از مولمول های زیست فعال استفاده می گردد.

فرمول و مواد اولیه
نحوه تولید در کارخانه